Convocatòries de concursos i premis

Concurs de fotografies a Instagram #estiujovelleida
28/06/2017 12:46 - Registre de publicació

La Regidoria de les Pólítiques per als Drets de les Persones ha organitzat un concurs perquè hi participin els joves de 13 a 30 anys amb imatges creatives i fresques de l’estiu.

Les fotografies s’han d’inscriure a Joventut (Els usuaris que hi vulguin participar han d’omplir i enviar una fitxa perquè les fotografies puguin entrar a concurs –si no s’envia la fitxa, la persona participant queda exclosa del concurs-. Així, qui hi participi haurà de seguir l’Instagram del departament de Joventut @Joventutlleida i mencionar-lo quan pengin les fotos) i etiquetar amb el hashtag #estiujoveLleida.

La convocatòria està oberta fins el 15 de setembre i la votació és popular. El nom de la foto guanyadora es donarà a conèixer el dilluns 18 de setembre i el lliurament del premi es farà a La Palma el dimecres 4 d’octubre, coincidint amb la inauguració de l’exposició #estiujoveLleida.

La foto que obtingui més “m’agrada” s’emportarà una càmera GoPro. També es farà una selecció d’imatges per a una exposició a l’Aparador de La Palma.

Més informació, bases i fitxa de participació al web de Joventut

Sol·licituds

Termini de presentació de sol·licituds del 23/06/2017 al 04/09/2017

D'acord amb l'article 6 del Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Lleida, de data 5 de novembre de 2014, "els impresos s'han d'oferir en la versió catalana, sense perjudici del dret dels particulars a omplir-los en castellà. Les versions castellanes seran a llur disposició si la persona interessada ho demana". Feu clic aquí si voleu la versió en castellà.
De acuerdo con el artículo 6 del Reglamento para el uso de la lengua catalana en el Ayuntamiento de Lleida, de fecha 5 de noviembre de 2014, "los impresos deben ofrecerse en la versión catalana, sin perjuicio del derecho de los particulares a rellenarlos en castellano. Las versiones en castellano estarán a su disposición si la persona interesada lo solicita". Haga clic aquí si desea la versión en castellano.

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013, Eix 1, i en un 25% pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Relacions Institucionals Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida
Seu Electrònica