Convocatòries de concursos i premis

Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis Mags
27/12/2016 10:21 - Registre de publicació

L'Ajuntament de Lleida, per mitjà del departament d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida, ofereix des de 1989 el servei gratuït de cartes telemàtiques als Reis Mags. Així, tots els infants de la ciutat ja poden escriure les seves cartes telemàtiques a Ses Majestats els Reis d'Orient.

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat una nova edició del concurs de cartes telemàtiques, al qual, fins al 5 de gener, poden accedir els ciutadans i les ciutadanes, de totes les edats, des de l’ordinador de casa, el de l’escola, els ordinadors que trobaran al Cucalòcum o el de qualsevol dels Telecentres de la ciutat. A més, poden enviar els seus desitjos de Nadal a través de qualsevol smartphone o tableta.

Les cartes telemàtiques als Reis Mags es podran escriure aquest any també per mitjà de l’aplicació WhatsApp per a smartphone. El número habilitat per fer-ho és el 609 3020 30. Per fer-ho tan sols cal agendar aquest número al WhatsApp de cada mòbil i enviar els desitjos i comentaris a ses Majestats per mitjà d'un missatge. Per a facilitar l'accés a aquesta tecnologia, l’Ajuntament de Lleida ha disposat un QR a el web de les cartes telemàtiques mitjançant el qual s'afegeix automàticament el número de ses Majestats en l'agenda del nostre smartphone, facilitant la tramesa del missatge.

Anualment, arriben unes 3.500 cartes als Reis Mags mitjançant aquesta via telemàtica.

El departament d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida lliura premis a les millors cartes, que selecciona un jurat format per membres del Col·legi de Periodistes de Lleida.

Premis

  • Tres llibretes d’Ibercaja amb 200 € cadascuna
  • 10 vals de material informàtic valorat en 60€, patrocinat per l'empresa SEMIC

Tots els participants que hagin facilitat la seva adreça, rebran un petit obsequi d'agraïment per correu postal.

Així mateix, els centres educatius que hagin utilitzat aquest servei de cartes telemàtiques en les seves activitats acadèmiques o de lleure rebran també un obsequi de reconeixement.

Sol·licituds

Termini de presentació de sol·licituds del al 05/01/2017

D'acord amb l'article 6 del Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Lleida, de data 5 de novembre de 2014, "els impresos s'han d'oferir en la versió catalana, sense perjudici del dret dels particulars a omplir-los en castellà. Les versions castellanes seran a llur disposició si la persona interessada ho demana". Feu clic aquí si voleu la versió en castellà.
De acuerdo con el artículo 6 del Reglamento para el uso de la lengua catalana en el Ayuntamiento de Lleida, de fecha 5 de noviembre de 2014, "los impresos deben ofrecerse en la versión catalana, sin perjuicio del derecho de los particulares a rellenarlos en castellano. Las versiones en castellano estarán a su disposición si la persona interesada lo solicita". Haga clic aquí si desea la versión en castellano.

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013, Eix 1, i en un 25% pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Relacions Institucionals Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida
Seu Electrònica