Convocatòries de concursos i premis

10è. Premi Baula de Participació Ciutadana
25/08/2015 14:51 - Registre de publicació

El guardó té l’objectiu de reconèixer la tasca de persones, associacions i entitats que treballen a favor de la participació ciutadana i, també, distingir la millor activitat participativa de l’any a la ciutat.

L’Ajuntament de Lleida ha convocat una nova edició del Premi Baula, un guardó que té l’objectiu de reconèixer la tasca de persones, associacions i entitats que treballen a favor de la participació ciutadana. El reconeixement pretén, d’aquesta manera, fomentar i incentivar la participació ciutadana i aconseguir que la funció cívica i el bé social de la participació ciutadana sigui reconeguda per la societat lleidatana.


El Premi Baula té tres modalitats:

  • Premi a la millor entitat cívica:  reconeixement premia un projecte o una acció desenvolupada per una entitat o associació que hagi destacat per la seva tasca en algun camp d’actuació relatiu a l’exercici dels drets de reunió, associació o implicació dels ciutadans en la vida pública
  • Premi a la millor activitat participativa: reconeixement  que distingeix una activitat participativa que sigui novedosa o que sigui meritòria de ser premiada
  • Premi d’honor: a la trajectòria personal d’un ciutadà o ciutadana que hagi destacat per la seva implicació o impuls d’activitats de participació en la vida associativa de la ciutat.

Les sol·licituds o propostes per les tres modalitats es poden presentar fins el proper 30 de novembre a la regidoria de participació ciutadana, al registre de l’Ajuntament de Lleida i a qualsevol centre cívic de la ciutat.

El guardó té una dotació econòmica de 600 euros per cada modalitat.

El veredicte del jurat tindrà lloc dins de l'últim trimestre de l'any 2015 i l’entrega de premis s’efectuarà durant el mes de desembre al Saló de Plens.

Sol·licituds

Termini de presentació de sol·licituds del al 30/11/2015

  • Presentació presencial:

Les sol·licituds o propostes per les tres modalitats es poden presentar fins el proper 30 de novembre:

El veredicte del jurat tindrà lloc dins de l'últim trimestre de l'any 2015 i l’entrega de premis s’efectuarà durant el mes de desembre al Saló de Plens.

D'acord amb l'article 6 del Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Lleida, de data 5 de novembre de 2014, "els impresos s'han d'oferir en la versió catalana, sense perjudici del dret dels particulars a omplir-los en castellà. Les versions castellanes seran a llur disposició si la persona interessada ho demana". Feu clic aquí si voleu la versió en castellà.
De acuerdo con el artículo 6 del Reglamento para el uso de la lengua catalana en el Ayuntamiento de Lleida, de fecha 5 de noviembre de 2014, "los impresos deben ofrecerse en la versión catalana, sin perjuicio del derecho de los particulares a rellenarlos en castellano. Las versiones en castellano estarán a su disposición si la persona interesada lo solicita". Haga clic aquí si desea la versión en castellano.

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013, Eix 1, i en un 25% pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Relacions Institucionals Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida
Seu Electrònica